De beste pocket pussy, masturbator en fleshlight voor mannen

Ben jij klaar met aftrekken en wil je het gevoel alsof je echt seks hebt? Dan heb ik hier de gouden tip! In dit artikel zal ik je inzicht geven in verschillende seksspeeltjes voor ons als mannen. De sekspeeltjes zijn over het algemeen ‘masturbators’. Masturbators zijn seksspeeltjes die de penis stimuleren waardoor het voelt alsof je seks hebt. In dit artikel laat ik je zien wat de beste pocket pussy is en vertel ik je waarom deze een must have is in het nachtkastje van elke man!

1. Pocket pussy

Het eerste seksspeeltje en misschien ook wel de meeste bekende en voor vele de beste is de pocket pussy of fleshlight. Zoals de naam eigenlijk al verklapt is een pocket pussy een kunstvagina. Je penetreert dit speeltje met je penis en voilà, je hebt het gevoel van echte seks. De pocket pussy is voorzien van een geribbelde binnenkant wat zorgt voor extra stimulatie. Elke kunstvagina heeft weer andere patronen van binnen waardoor het erg leuk is om meerdere soorten te hebben zodat je kan afwisselen.

Het speeltje is erg populair onder mannen en dat heeft verschillende redenen. Het speeltje is makkelijk te gebruiken, zit in een discrete verpakking en zorgt ook nog eens voor optimaal genot. De naam fleshlight komt omdat de sleeve die om de kunstvagina zit op een zaklamp lijkt. Deze is makkelijk op te bergen en niemand zal raar opkijken omdat het gewoon op een stuk plastic lijkt.

Hoe gebruik je een fleshlight of pocket pussy?

De pocket pussy kan je op verschillende manieren gebruiken. Het is voor jezelf even oefenen en kijken wat jij het fijnste vindt! Je kan jezelf stimuleren door de pocket pussy op en neer te bewegen, maar je kan hem bijvoorbeeld ook ergens op leggen of tussen stoppen zodat je even goed tekeer kan gaan.

Nadat je de pocket pussy heb gebruikt is het belangrijk dat je deze schoonmaakt. Meerdere malen achter elkaar gebruiken zonder schoonmaak is erg slecht voor de hygiëne. Er zijn verschillende soorten schoonmaak spullen waarmee je jouw seksspeeltjes kan schoonmaken.

Pocket pussies zijn te verkrijgen in elke maten, kleuren en vormen die je maar kan bedenken. Zoals de naam zegt is het vaak in de vorm van een kunstvagina. Je hebt echter ook andere varianten die op een mond of anus lijken. Deze zien er anders uit maar geven ook een andere vorm van stimulatie. De binnenkant is voorzien van andere patronen waardoor het weer anders aanvoelt.

Sinds een tijd heb je ook een pocket pussy of fleshlight van jouw favoriete porno actrices. De pocket pussy is gebaseerd op haar vagina en voelt levensecht aan. Ook hier heb je keus uit verschillende actrices en varianten dus keuze genoeg! Als je altijd al wou weten hoe het voelt om seks met Lana Rhoades te hebben dan is dit je kans. Koop via de bovenstaande link je fleshlight van Lana Rhoades met korting!

Waarom je een pocket pussy of fleshlight moet kopen?

Er zitten zoals eerder vermeld verschillende voordelen aan. Ten eerste kan je oefenen. Nog geen ervaring? Beoefen eerst veilige seks met je speeltje en je bent klaar voor het echte werk! Ook kan je hiermee stamina opbouwen zodat je het langer volhoudt in bed.

Daarnaast is het seksspeeltje tuurlijk goed om je sexual needs te vervullen. Het is een leuk afwisseling en is eigenlijk echt een must have in het nachtkastje van elke man.

De beste pocket pussy of fleshlight kopen kun je kopen bij Easytoys. Bekijk hier het volledig aanbod van pocket pussies, altijd discreet verpakt en anoniem verzonden!

2. Masturbator

Het tweede seksspeeltje voor mannen waar we het over gaan hebben noemen we maar even de masturbator. Het lijkt op de pocket pussy maar dan even net wat groter en realistischer. Waar je bij de pocket pussy of fleshlight echt alleen een kunst vagina hebt zijn masturbators realistischer.

Bij een masturbator kan je een lichaamsdeel uit kiezen zoals de billen van een vrouw of haar hoofd. Ingebouwd zit er vervolgens een kunstvagina, anus of mond die je kan penetreren.

Op deze manier kan je met deze masturbators dus echt seks hebben. Waar je met een pocket pussy jezelf alleen maar stimuleert kun je met een masturbator ook in verschillende manieren en posities seks hebben.

Dit is dus net een extra stapje wat je kan nemen, waar een pocket pussy echt dient voor stimulatie kun je met een masturbator echt het gevoel van seks krijgen omdat je ook de bewegingen maakt.

Net als een fleshligt zijn deze ook in alle maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Er is veel keus en het is zeker leuk om een keer door de selectie van masturbators te scrollen aangezien er voor iedereen wel wat tussen zit.

Ook qua prijs is er genoeg variatie en kun je voor een paar tientjes al een seksspeeltje aanschaffen wat het masturberen naar een ander level zal brengen.

Pro Tip: Hera Mega Masturbator

Een van onze experts geeft deze toy een 9! Koop en lees de volledige review hier.

3. Seks pop

Het derde seksspeeltje voor mannen waar we het over gaan hebben is een seks pop. Een seks pop kun je eigenlijk vergelijken met een pocket pussy en masturbator maar dan op levensgroot formaat. Je krijgt dus echt een pop die op een vrouw of man lijkt waar je alles mee kan doen.

Hier kun je een heel artikel vinden over sekspoppen, het gebruik en waar je ze het beste kan kopen.

Een seks pop is de juiste keuze voor jou als je wat meer te besteden hebt en echt een ervaring wil. Dit is meer dan aftrekken en je kan echt seks hebben en de dingen doen die je altijd al hebt willen doen.

Het kosten plaatje van een seks pop is om deze reden ook wat hoger. Als je wat minder te besteden hebt dan zijn de bovenstaande twee speeltjes een stuk beter om mee te beginnen.

Het beste seksspeeltje voor mannen ligt aan je ervaring en budget. Als jij nog nooit een seksspeeltje hebt gebruikt dan is de pocket pussy de beste keus voor jou. Heb je al meer ervaring en wat meer te besteden dan kun je in bovenstaande links de beste masturbator vinden.