Dit zijn de 3 beste luchtdruk vibrators!

De luchtdruk vibrator is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het nachtkastje van de vrouw. Deze speeltjes zijn in een korte tijd razend populair geworden, en daar is een goede reden voor: de stimulatie is onwijs goed. 

Lees hieronder meer over deze unieke speeltjes en bekijk onze lijst met de 3 beste luchtdruk vibrators!

1) Wat is een luchtdruk vibrator?

Je herkent een luchtdruk vibrator aan de ronde, holle kap die gemaakt is om de clitoris in te omsluiten. De stimulatie kop raakt de clitoris niet rechtstreeks. In plaats daarvan, als je de toy aanzet, vormt het kapje een luchtdichte afsluiting en zorgt de toy voor luchtdruk golven en vibraties. 

luchtdruk vibrator

Dit creëert een zuigende sensatie die veel lijkt op orale seks. Een stimulatie die door veel vrouwen als perfect wordt gezien. Het is dan ook geen verrassing dat de Satisfyer Pro 2, een van de beste luchtdruk vibrators, al meerdere jaren op rij de prijs wint van ‘beste seks toy van het jaar’ (als je verder scrolt lees je meer over dit speeltje).

Alle lucht pulserende vibrators die hieronder staan zijn gemaakt van zijdezachte en lichaamsveilige siliconen. Het zijn voor veel vrouwen de seksspeeltjes die het hoogste op hun ranglijst staan.

De technologie van deze speeltjes is zo populair dat veel seks toy bedrijven zich er nu aan wagen. Voor ons een dik pluspunt, aangezien de speeltjes alleen maar beter worden. Waar je eerst alleen nog maar toys van Satisfyer en Womanizer had, zijn er nu veel meer merken die luchtdruk vibrators maken.

Het is een vorm van stimulatie die moeilijk uit te leggen is in woorden. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren. Dan pas kun je oordelen of het iets voor jou is. Wij kunnen je in ieder geval al verklappen, de stimulatie is bizar goed.

2) De beste luchtdruk vibrators

Om je wegwijs te maken in de wereld van vibrators met lucht hebben we de beste varianten onder elkaar gezet. De selecte is gemaakt op basis van persoonlijke voorkeur, maar ook op populariteit. Onderstaande speeltjes liggen bij veel vrouwen in het nachtkastje en krijgen goede reviews. Het draait dus nog steeds om persoonlijke voorkeur, ga dus vooral op zoek naar de beste luchtdruk vibrator die past bij jou.

Bekijk ze op je gemakje en wie weet staat de postbode morgen al met een heel spannend pakketje voor de deur!

2.1) Satisfyer Pro 2 Generation 3

Het meest bekende speeltje in deze lijst is zonder twijfel de Satisfyer Pro 2. Dit speeltje heeft meerdere malen de prijs gewonnen voor beste toy van het jaar, en is hands down de meeste populaire (luchtdruk) vibrator van dit moment. Sinds kort is de Satisfyer Pro 2 Generation 3 uitgekomen. Een variant met extra functionaliteiten en een nog betere techniek.

Het design, het gebruiksgemak en de intense stimulatie zorgen ervoor dat vrouwen vaak direct verkocht zijn. Bekijk vooral ook de duizenden(!) 5-sterren reviews van dit speeltje, die zeggen eigenlijk al genoeg.

Het speeltje komt in een mooie verpakking en heeft een wijnrode kleur. Het is speeltje is verder helemaal afgewerkt in zijdezacht siliconen. Ziet er goed uit, voelt fijn aan, maar is ook nog eens waterdicht.

Het kapje dat over de clitoris heen gaat is gemaakt van zijdezacht siliconen. Deze kun je ook altijd nog extra bij bestellen. Bij de Generation 3 zie je ook een andere soort kapje dan je misschien gewend bent.

Het kapje gaat namelijk perfect samen met de nieuwe Liquid Air Technology. Hierdoor voelt de stimulatie als pulserende water golven op je clitoris. Lastig uit te leggen, maar wel super fijn.

Al met al zit je eigenlijk altijd goed met dit speeltje. Het is dan ook niets voor niets al 2 tot 3 jaar een van de bestsellers bij vele toy websites. De prijs daarentegen is ook top, de Satisfyer Pro 2 is €40, voor de Gen 3 betaal je €50.

Meer weten over de gewone variant? Lees onze Satisfyer Pro 2 Review

2.2) Womanizer Premium

Als je opzoek bent naar een luxe luchtdruk vibrator dan is de Womanizer Premium hét speeltje. Deze toy ziet er niet alleen onwijs goed uit, maar zo voelt die ook.

Het merk Womanizer staat bekend om hun kwalitatieve sterke speeltjes. Het merk was overigens ook een van eerste die met de luchtdruk technologie voor seksspeeltjes kwam. Hun variant op de technologie heeft dan ook een patent. Iets aan het merk straalt gewoon pure luxe uit.

Het speeltje heeft onwijs veel leuke technische snufjes:

  • Autopilot functie
  • 12 intensiteit standjes 
  • Volledig waterproof
  • Smart silence technologie

Wanneer je wat extra budget hebt en op zoekt bent naar een luxe vibrator met luchtdruk, dan is de Womanizer Premium hét speeltje. Deze luxe toy heeft verschillende prijzen gewonnen en is al jaren een favoriet bij veel vrouwen.

womanizer luchtdruk vibrator

2.3) Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Yep, goed gelezen, nog een Satisfyer in deze lijst! Als het om luchtdruk vibrators gaat is Satisfyer het merk. Hun verfijnde technologie is nu eenmaal onwijs goed.

Afijn, de Satisfyer Pro G-spot Rabbit. Klinkt niet als een vibrator met luchtdruk als je de naam zo hoort, toch? Het speeltje is namelijk een tarzan vibrator, maar heeft óók de luchtdruk technologie. 

De tarzan is een vibrator met een extra uitsteeksel voor clitoris stimulatie. Normaal is dit een onderdeel dat trilt, maar in dit geval zit er een ingebouwde luchtdruk vibrator in!

Dit heeft dus enigszins wel één nadeel; je kunt de clitoris niet los stimuleren met luchtdruk. Het is overigens maar net hoe je het ziet, voor veel vrouwen is dit juist weer een voordeel.

Wanneer je dus tegelijkertijd wilt genieten van verbazingwekkende orgasmes via de G-spot én clitoris, dan is dit de beste luchtdrukvibrator voor jou. In het begin kan het lastig zijn om de stimulatie goed te focussen op de clitoris, maar door het ergonomische design moet het voor iedereen mogelijk zijn.

3) Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

De moderne technologie achter dit speeltje is ook direct de succesfactor. De luchtdruk vibrator werkt als volgt:

De vibrators hebben een cupje dat de clitoris omsluit terwijl het gestimuleerd wordt. De meeste van deze stimulators gebruiken een zachte zuigkracht die de clitoris naar buiten trekt en vervolgens stimuleert met luchtdruk golven. Deze vorm van stimulatie stimuleert de clitoris zonder deze direct aan te raken.

Bekijk hieronder een video van Womanizer waarin ze de air pulse technologie visueel uitleggen.

De orgasmes van deze vibrators wordt dan ook beschouwd als onwijs fijn. Het is een totale nieuwe vorm van stimulatie en geeft orgasmes die niet te beschrijven zijn. Het is echt iets wat je voor jezelf moet ervaren.

4) Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

We hebben een aantal tips voor het gebruik van het speeltje samengesteld voor solo masturbatie of tijdens het voorspel.

4.1 Stimulatie van de clitoris

  1. Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan op en rond de clitoris en het kapje van de vibrator. Het extra glijmiddel helpt met een goede afdichting rond de clitoris en het kapje.
  2. Gebruik twee vingers om de vulva open te spreiden en de clitoriskap op te tillen om de clitoris zo bloot te leggen.
  3. Zet het kopje van de stimulator om de clitoris.
  4. Zet hem op een lage stand en pas de standjes aan totdat je er eentje hebt gevonden die prettig voor jou is.

4.2 Tepel stimulatie

Drukgolf stimulators zijn ook goed voor het stimuleren van de tepels tijdens voorspel of masturbatie. Door stimulatie van de borsten komt oxytocine vrij, wat een gevoel van verbondenheid en binding geeft. Van oxytocine is ook aangetoond dat het een vrouw helpt bij een orgasme.

4.3 Onder water

De meeste luchtdrukvibrators werken goed (zo niet beter) wanneer ze onder water zijn ondergedompeld. Dit maakt ze een geweldige aanvulling tijdens een romantisch bad of een solo-sessie in bad!

Zoals je ziet kan de technologie van deze vibrators dus voor vele doeleinden gebruikt worden! Het is een divers en uniek speeltje waar je leuk mee kan experimenteren.

5) FAQ: vibrators met lucht

Wat is de beste luchtdruk vibrator?

De Satisfyer Pro 2 is al jaren uitgeroepen tot de beste luchtdrukvibrator. Dat gezegd hebbende zijn er nog onwijs veel andere goede variant zoals de speeltjes van: Svakom, Womanizer en LeLo. Laatst genoemde zitten in een wat hoger prijssegment, waardoor de Satisfyer nog steeds een van de populairste keuzes is met een prijs van €39,99.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

De Air Pulse technologie werkt door middel van pulserende luchtdruk golven die de clitoris contactloos stimuleren. Er is dus geen direct contact met de clitoris. 

Luchtdruk vibrators zijn er om te blijven! Deze speeltjes beginnen langzamerhand in het nachtkastje van elke vrouw te liggen, en met een goede reden: verbazingwekkende orgasmes.