De beste kamasutra boeken voor beginners

In het Westen lijkt kamasutra een synoniem te zijn voor creatieve seksstandjes, standjes die acrobatiek, yoga, en misschien ook ‘oerpornografie’ combineren.

Nou, dit is slechts gedeeltelijk waar.

De Kama Sutra omvat veel meer dan men in het Westen zou denken, en om de Kama Sutra een boek met pikante seksstandjes te noemen, doet deze heilige, oude Hindoeïstische tekst geen recht.

Hier is waarom: Het zijn niet de mooie standjes die alledaagse seks veranderen in tantrisch, heilig, vrijen – dat is maar een deel ervan. Echt vrijen gaat vooral over geest en verbinding.

Ben je klaar met dezelfde saaie routine in je dagelijkse seksleven? Heb je het gevoel dat de vonk weg is? Voel je veel spanning, maar hou je wel van je partner en wil je niet weg? Heb je zelfs wel eens gedacht aan vreemdgaan? Als je ja hebt geantwoord op één van deze vragen, dan zijn kamasutra boeken misschien wel de oplossing voor jullie relatie.

1) Wat zijn kamasutra boeken?

Kamasutra is niks nieuws, het bestaat namelijk al duizenden jaren. Als je je verveelt in je relatie, is het niet nodig om plezier te zoeken bij iemand anders dan je partner. Je moet gewoon je romantiek een boost geven.

Kamasutra boeken geven je technieken hoe je dit kunt doen, en hoe je er ook nog plezier aan kunt beleven. Er zijn veel voordelen aan kamasutra, en het is absoluut de moeite waard om eens te proberen. 

Het meest overtuigende voordeel van alles is dat je in staat bent om je relatie echt vooruit te helpen en de passie terug te brengen. Zelfs als je erg verlegen en terughoudend bent op seksueel vlak is dat geen probleem. Je kunt nog steeds veel leren van kamasutra boeken om je te helpen in je dagelijkse relatie en met romantische seks.

2) De beste kamasutra boeken

Er zijn een héél véél boeken rondom kama sutra gemaakt. Het is daarom ook best lastig wanneer je opzoek gaat naar je eerste Kama Sutra boekje. Hieronder heb ik drie boeken onder elkaar gezet voor beginners.

2.1) De Cosmo Kama Sutra

Zoals ik eerder al zei bestaat kamasutra uit zoveel meer dan alleen maar seksstandjes. Het gaat om een emotionele verbinding. Dit gezegd hebbende is het seksuele aspect natuurlijk ook super interessant, maar vooral leuk.

Het boek De Cosma Kama Sutra is een boek dat zich focust op de seksstandjes. Het is geschreven door het bekende tijdschrift de Cosmopolitan. Met 175 pagina’s en 77 seksstandjes zullen jullie je de aankomende tijd in ieder geval niet vervelen in de slaapkamer.

Van rekken en stretchen voor de seks tot uitdagende standjes, dit boek heeft het allemaal. Het boek is geschikt voor man & vrouw koppels.

2.2) Kamasutra Sex Book

Wanneer je meer wilt weten over de essentie van kamasutra en de oude technieken, dan is dit boek een aanrader. Het boek gaat veel dieper in op kamasutra zelf en niet alleen op de seksuele standjes.

Met dit boek leer je intiem te bonden, maar krijg je ook gelijk de standjes erbij. Dit boek is dus een aanrader voor iedereen die in de breedte meer over deze eeuwenoude hindoeïstische technieken wilt leren.

Je koopt het boek hier bij Bol.com voor 10,-

2.3) Seks Bucketlist

Last but not least, de Kama Sutra Bucketlist van EasyToys! Dit boek van bijna 200 bladzijden zit bomvol inspiratie, tips en tricks om jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Het is een onwijs interactief boek, waar je ook bepaalde zaken kunt bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld je eigen lijst gaan afstrepen van locaties waar je seks hebt gehad, of bepaalde standjes die je ooit hebt gedaan.

Tip: ook leuk als kado!

Dit boekje geeft je net dat ene zetje om je uit die comfortzone te duwen. Je kunt je kennis rondom seks verbreden, maar verder is het natuurlijk ook gewoon super leuk en spannend.

Dus, nieuwe kama sutra standjes combineren met nog veel meer tips? Dan is dit boek een aanrader voor jou/jullie.

De Kama Sutra van nu is dus een heel stuk anders dan vroeger. Hoewel er veel nadruk ligt op de seksstandjes, is er nog veel meer. Ontdek vooral de zaken waar jij je fijn bij voelt.

Have fun!