De beste BDSM kleding & Lingerie

Als je BDSM zegt denk je waarschijnlijk gelijk aan de welbekende zweepjes, handboeien en speeltjes. In dit spannende rijtje ontbreekt echter nog iets, namelijk BDSM kleding.

BDSM staat bekend om de verschillende speeltjes en attributen die erbij komen kijken. Er is extreem veel variatie en je kan het zo gek maken als je wil. Voor BDSM outfits geldt eigenlijk precies hetzelfde. Je hebt enorm veel aanbod qua BDSM kleding, en kunt je outfit op je eigen wensen of op die van je partner afstemmen.

Het aanbod en de keuze is onwijs groot, daarom ga ik je een handje helpen. Van bondage lingerie tot volledige BDSM outfits, hieronder zal ik verschillende soorten kinky kleding toelichten die niet mogen ontbreken in jouw slaapkamer.

1) Verschillende soorten BDSM kleding

Het aanbod in lingerie wordt als maar groter en groter. Het is soms lastig om een sexy setje te vinden die goed aanpast bij je eigen maat, maar ook je wensen. Voor elk moment heb je tegenwoordig een andere set nodig en dit maakt het er niet veel makkelijker op.

Wanneer je op zoek gaat naar kinky lingerie voor tijdens je BDSM sessie zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste zaken die wij als dames ondertussen wel kennen is natuurlijk de maat.

Ook bij BDSM kleding en lingerie is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Het zou zonde zijn als je dat leuke setje terug moet sturen omdat je de verkeerde maat hebt gekozen.

Omdat de keuze zo groot is heb ik 3 verschillende soorten kinky kleding voor dames uitgekozen. Ik zal kort het kleding type toelichten en ook gelijk mijn favoriete stuk aan jullie laten zien. Laat je vooral inspireren zou ik zeggen!

1.1) BDSM lingerie

Wanneer je indruk wil maken op je man, partner of one-night stand, mag een goede set BDSM lingerie niet ontbreken. Deze vorm van sexy lingerie heeft net dat extra kinky randje.

Bij BDSM lingerie moet je denken aan lingerie, maar dan nog net wat spannender en uitdagender. Van de drie genoemde BDSM kleding stukken in dit artikel zijn dit de meeste extreme kleding. Deze lingerie is bijvoorbeeld niet voorzien van gespen en ijzeren onderdelen, wat bij bondage kleding wel weer het geval is.

Ook zijn bepaalde lichaamsdelen minder bedekt. Denk hierbij aan een string die open is van de voorkant of een BH die niet volledig bedekt. BDSM lingerie kan er heftig uitzien, maar is een goede keuze voor beginners omdat het zo makkelijk in gebruik is.

Deze lingerie heeft nog echt die ‘sexy’ uitstraling. Je kunt dus nog steeds voor een BH van kant kiezen of die leuke felle kleur.

Hieronder heb ik mijn twee favoriete setjes onder elkaar gezet. De eerste variant is wat vrolijker met wat extra kleur (BDSM is toch voornamelijk zwart, dus dit is ook de enige gekleurde set), en de tweede set is drie-delig en heeft een jarretel gordel.

Liever zelf bladeren door de eindeloze opties? Bekijk dan hieronder op je gemak het gehele assortiment van BDSM lingerie.

bdsm lingerie kleding

1.2) Fetish kleding

Fetish kleding is een van de meest voorkomende kledingsoorten in het BDSM wereldje. De term is dan ook erg breed en daarom zal ik hier nog wat extra toelichting op geven.

Onder fetish kleding voor dames verstaan we kinky kleding die is gemaakt van latex of leer, en een soort wetlook heeft. Dit kan dus een korset of bodysuit zijn, maar ook laarzen en handschoenen vallen in dit rijtje. Het aanbod qua fetish kleding is erg groot. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of het bestaat wel.

Tip: je lingerie nóg spannender maken? Probeer vibrerend ondergoed!

Om je een beter beeld te geven heb ik hieronder een van de best gewaardeerde fetish kledingstukken voor vrouwen neergezet. Kijk je liever zelf even door het assortiment? Dat kan natuurlijk ook. Ook voor mannen is er genoeg keus.

Het assortiment voor Fetish kleding is ietsje kleiner, maar bekijk hieronder gerust het gehele assortiment.

sexy kleding

1.3) Bondage lingerie

Wanneer je wilt gaan voor een volledige BDSM outfit kun je kiezen voor bondage lingerie. In plaats van een setje krijg je hier ook nog wat extra’s erbij. Het meest voorkomende accessoires zijn vaak de handboeien.

Je krijgt dan een mooi setje handboeien erbij die perfect samengaan met de bondage lingerie. De lingerie zelf is voorzien van een paar handigheden die wel eens van pas kunnen komen tijdens een bondage sessie.

Tip: naast kleding ook op zoek naar BDSM attributen? Bekijk onze Secret Pleasure Chest Review.

Er zijn bijvoorbeeld wat stukken van de lingerie verstevigd met leer zodat hier makkelijk iets aan vast gemaakt kan worden, denk aan een gat voor een touw. Als je veel met bondage bezig bent en nog opzoek bent naar passende kinky kleding, dan kan dit wel eens het perfecte setje voor jou zijn.

Hieronder mijn twee favoriete stukken! Ze hebben beide een bondage aspect zodat je ook echt voor de volledige ervaring gaat. De laatste is stiekem wel mijn echte favoriet. Door de open cups ga je echt voor een super kinky look.

bondage lingerie

2) Grote maten sexy lingerie

Kinky kleding komt in alle vormen, kleuren en maten. Wanneer jij een maatje groter draagt is er dus genoeg keus. Hoewel plus size BDSM lingerie wat lastiger te vinden is, is er tegenwoordig steeds meer aanbod.

Easytoys heeft een assortiment dat genoeg opties te bieden heeft. In plaats van een enkele set uit te lichten raad ik je aan om even door het assortiment te scrollen. Zo kun je zelf een kijkje nemen en kiezen wat goed bij jou past.

Hou jezelf niet tegen, ook wanneer je een maatje groter hebt. Een mooi setje BDSM kleding doet wonderen en zorgt ervoor dat jij je weer sexy kan voelen.

Sexy kleding is er in alle vormen en maten. Of je nu opzoek bent naar een latex catsuit, of nog echt een beginner bent, voor iedereen is er wel iets passends. In de slaapkamer is het belangrijk dat jij jezelf kan zijn, doe eens gek en koop iets leuks!