De 5 beste openingszinnen voor Tinder + voorbeelden

Een gesprek beginnen op Tinder, of in het echte leven, is misschien wel een van de belangrijkste momenten voor het vervolg van jullie contact.

Je krijgt maar een kans om een goede eerste indruk te maken. Je match vormt onbewust een mening over jou en jij hebt het zelf in de hand of deze positief of negatief is.

 De eerste indruk kan het contact met je match maken of breken en daarom is het belangrijk om goed stil te staan bij een openingszin op Tinder. Heb je een passende openingszin gevonden die het beste past bij haar interesses? Dan heb je bijna 100% kans op slagen.

1. De allerbeste openingszinnen voor Tinder!

Denk er maar over na, op basis van uiterlijk ben je eigenlijk al binnen. Ze heeft niet voor niks naar rechts lopen swipen dus daar zit het wel goed. Nu is het aan jou om haar aandacht te pakken. Je moet haar gelijk boeien en op een juiste manier benaderen zodat ze geïnteresseerd is en meer van je wil weten.

Er zijn een hele boel standaard openingszinnen, deze zal ik iets verder naar onder behandelen. Deze openingszinnen zijn goed, maar zijn niet altijd passend.

De beste openingszinnen voor Tinder zijn de openingszinnen die passen bij jouw match. Uit de foto’s, haar naam en bio kun je al heel veel informatie verzamelen. Weet je deze informatie juist te gebruiken dan kun je gemakkelijk een super originele openingszin verzinnen.

De eerste paar keren kan dit knap lastig zijn, misschien geeft ze weinig informatie weg en weet je niet wat je moet doen. Dit kan ook voorkomen natuurlijk, dan zijn er altijd nog de standaard openingszinnen die je kunt gebruiken.

Lees hier meer tips over het voeren van een goed Tinder gesprek.

1.1 Tips om tot een perfecte openingszin te komen:

  1. Foto’s. Kijk goed naar haar foto’s. Wat valt er op? Is ze bijvoorbeeld op vakantie, beoefent ze een bepaalde sport of is ze uit met haar vriendinnen? Uit deze informatie kun je afleiden waar haar interesses liggen. Je kunt beginnen met een grappig verhaal over haar vakantiebestemming of iets anders wat je op de foto ziet.
  2. Bio. In de bio staat vaak veel info die je perfect kan gebruiken voor een smooth opening! Hier staan al haar interesses, matchen jullie op dit gebied? Laat haar dit dan weten. Bedenk een openingszin omtrent die interesse en je zult zeker haar aandacht trekken, ook hebben jullie direct gespreksstof, win=win situatie dus!
  3. Naam. Als je een hele foute openingszin voor Tinder wilt bedenken kun je iets met haar naam doen. Niet alle namen zijn hiervoor geschikt, maar er zijn genoeg dames met een naam waar je een grappige en foute opening voor kan bedenken.

Als je echt indruk wilt maken moet je dus creatief zijn. De eerste keer is wat lastig maar probeer te blijven oefenen. Er zijn genoeg vissen in de zee dus als je openingszin slecht is of niet slaagt dan is dat helemaal niet erg. Blijf proberen en je zult merken dat je de volgende keer binnen no-time een leuke zin hebt waar je het gesprek mee kunt openen.

Een goede openingszin bestaat uit 1 of meer van de volgende 3 punten: Originaliteit, humor en een complimentje.

2. De beste standaard openingszinnen voor Tinder

Net als op andere sites kunnen we hier wel honderden openingszinnen neerzetten die je kunt gebruiken voor Tinder, maar daar schiet je niet veel mee op. We hebben gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit.

Een slechte openingszin kan nogal een afknapper zijn dus vandaar dat we hier alleen de beste openingszinnen neer hebben gezet die je eigenlijk in elke situatie kan toepassen op Tinder of een andere datingapp.

1.Tinder openingszin met honden emoji.

beste openingszin tinder

Dit is een echte ‘Tinder openingszin’. Vrouwen houden nu eenmaal van puppy’s en honden. Met de volgende openingszin kun je daar goed op in spelen in combinatie met humor. Je begint heel smooth met een emoji van de hond gevolgd door de openingszin.

De meeste vrouwen zullen hier altijd op reageren en houden van deze humor. Ook kun je zo gemakkelijk een gesprek beginnen, je kunt bijvoorbeeld over honden of jullie huisdieren praten. Een goede openingszin geeft ook ruimte om het gesprek te vervolgen.

Ook hier kun je weer een eigen twist aangeven. Als je op haar foto of bio kunt aflezen dat ze zelf een hond heeft dan zal deze pick-up line nog beter werken.

2. Kan ik je toevoegen op LinkedIn?

goede openingszin

Met de juiste humor kun je jezelf onderscheiden van de andere mannen in haar inbox. Niet alle vrouwen kunnen dezelfde humor waarderen, maar als je iemand hebt gevonden die jouw humor leuk vindt dan ben je al een heel eind op weg.

Je kunt bijvoorbeeld het berichtje hier rechts sturen, een bericht dat eigenlijk niet thuis hoort op Tinder, maar daarom ook zo goed werkt. Dit is het bericht wat je krijgt als iemand je wil toevoegen op LinkedIn.

Het is een originele openingszin die ze waarschijnlijk nog nooit eerder hebben gezien.

Gegarandeerd punten scoren dus! Dit is een van de beste openingszinnen voor Tinder in mijn ervaring.

3. Geen bio? Speeddate!

openingszinnen tinder

Geeft ze nou weinig weg in haar bio en wil je toch in een korte tijd veel te weten komen over haar? Dat kan, open bijvoorbeeld met de zin hiernaast.

Je laat aan haar zien dat je geïnteresseerd bent en het initiatief kan nemen. Vrouwen vinden dit vaak aantrekkelijk en de kans dat ze hierop zal reageren is groot.

Je kunt gelijk beginnen met het gesprek en door de vele vragen kom je gelijk meer over haar te weten. Hoe meer je weet van elkaar, hoe beter je een gesprek met elkaar kan voeren.

beste openingszinnen

4. Smooth complimentjes

Een vrouw een complimentje geven in een openingszin is altijd een goed idee. Het ding bij complimenten is dat je ze niet te direct moet maken. Als je er een verwerkt in een goede opening zal het compliment veel beter ontvangen worden en lijk je ook niet meteen op een engerd die haar direct mooi noemt.

Hier rechts staat een voorbeeld wat je eventueel kan gebruiken. Zoals je ziet kan het ook direct ze vruchten afwerpen en krijg je een complimentje terug. Probeer het compliment in de openingszin wel basic te houden, geef niet direct te veel weg.

5. Vraag je match voor een openingszin

Een beetje reversed psychology is dit, maar het werkt zeker. Vraag aan je match of zij hun beste openingszin kunnen schrijven. Wie weet kun je haar nog wat tips geven nadat je de informatie in dit artikel hebt gelezen.

Bovenstaande vijf zijn voor mij de beste openingszinnen voor Tinder. Als je deze vijf bij de hand hebt kun je altijd kijken naar haar bio en foto, zo kun je de beste kiezen uit deze selectie. Originaliteit, humor en complimentjes zijn de rode draad voor de beste openingszinnen die je kunt gebruiken voor Tinder.

3. Oefening baart kunst

Door veel met vrouwen op Tinder te praten kom je er zelf achter hoe je goede openingszinnen kunt samenstellen. Iedereen kan bovenstaande zinnen vijf zinnen kopiëren en plakken. Ja je zult vaak succes hebben, maar als je het spelletje eenmaal onder de knie hebt zul je altijd scoren.

Het gaat erom dat je de situatie goed kan inschatten. Jij moet de beste openingszin bedenken voor haar. Een zin die bij haar past op het gebied van humor en interesses. Door veel te oefenen zul je dit vanzelf leren.

Zorg altijd dat je in ieder geval humor, een complimentje of originaliteit in je zinnen verwerkt. Vrouwen krijgen elke dag allerlei berichtjes naar hun hoofd gesmeten, als je indruk wilt maken dan moet je zorgen dat je jezelf kan onderscheiden van de rest.

Als ze een origineel berichtje binnen krijgt na 10 saaie berichten van andere gasten zal ze gegarandeerd zin hebben om met jou te kletsen.

Er bestaat niet zoiets als de beste openingszin die je overal kunt toepassen. Ja er zijn een heleboel goede openingszinnen waarmee je succes kunt halen, maar de echte kunst ligt bij originaliteit en de situatie goed in kunnen schatten.

Heb jij nog originele openingszinnen die goed werken? Deel ze hieronder! Toch meer opzoek naar slechte openingszinnen? Klik dan hier.