Buttplug met staart: 3 aanraders en een handleiding

Wanneer je van anal play en buttplugs houdt kan een volgende stap het toevoegen van een staart zijn. Een buttplug met staart ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook net wat kinkier! Hieronder vertellen we je meer over dit kinky anale speeltje.

1) Wat is een buttplug met staart

Een open deur, maar goed. Wanneer je een buttplug met een staart koopt, koop je niet alleen een buttplug, maar ook een speciaal uiteinde dat op een staart lijkt. De meest voorkomende varianten komen met een staart van een dier. Een paar populaire buttplugs met staart zijn:

 • Een vossenstaart
 • Een konijnenstaart
 • Hondenstaart (puppy-play)
 • Pony of paardenstaart

Wat de reden ook is voor je nieuwe speeltje, het is hoe dan ook een leuke toevoeging aan je anale avontuur. Om je eindje op weg te helpen hebben met je nieuwe toy hebben we hieronder een handleiding geschreven.

2) De juiste buttplug met staart kiezen

Bij het kiezen en kopen van je buttplug met staart is het belangrijk om op twee dingen te letten. Natuurlijk de staart, maar het is ook belangrijk dat je een passende buttplug uitzoekt die goed past. Z

2.1) De staart / het uiteinde

Bij het kiezen van je buttplug is de staart een belangrijk onderdeel. Het gaat er vooral om dat je een staart kiest die jij (en misschien je partner) mooi vinden.

Naast dat de staart er leuk uit moet zien kun je ook kijken naar het materiaal. Een konijnenstaart heeft vaak weer wat dikkere kleine haartjes, terwijl een buttplug met vossenstaart weer langere dunne haren heeft.

Kies dus vooral een staart uit die jij zelf mooi vindt.

2.2) De buttplug

Bij het kiezen van je buttplug met staart is het belangrijk dat je rekening houdt met het materiaal, maar ook de grootte van je speeltje.

Materiaal

De meest voorkomende materialen voor buttplugs zijn siliconen of staal. Ze zijn beide populair, maar wel heel verschillend. Als je voor de eerste keer anal play gaat proberen raden we een siliconen buttplug aan. Het materiaal is heerlijk zacht en wordt snel warm. Hierdoor kan je lichaam beter wennen aan de anale stimulatie.

Metaal is een stuk harder en ook kouder. Hoewel dit voor sommige mensen net wat te extreem is, is het voor vele andere ook weer wat er juist zo lekker aan is. Het harde en koude materiaal voegt een extra vorm van stimulatie toe.

Wat je ook kunt doen is de buttplug in warm water leggen van te voren. Hierdoor warm je deze kort nog even op zodat de kou niet zo extreem is bij het inbrengen.

Formaat

Wanneer je een buttplug met een staart zoekt hangt het formaat van de plug vooral af van je ervaring. Wanneer je voor het eerst begint met een anaal speeltje kun je het beste kiezen voor een klein formaat. Zo kun je op je gemakje wennen aan het gevoel.

Heb je al wat meer ervaring met anale stimulatie dan weet je waarschijnlijk zelf welk formaat het beste bij je past.

3) De 3 beste buttplugs met een staart

Tijd voor het leukste onderdeel, een buttplug met staart uitkiezen! Hieronder vind je onze top drie.

3.1) Buttplug met konijnenstaart

buttplug met konijnen staart

Dit is één van de meeste populaire plugs met een staart. Het speeltje ziet er super sexy uit, maar zit ook nog eens onwijs lekker doordat de buttplug gemaakt is van zijdezacht siliconen.

Het speeltje heeft een zwarte konijnenstaart in de vorm van een bolletje. De buttplug zelf is ook zwart en is gemaakt van siliconen. Het uiteinde is voorzien van een anker constructie waardoor de buttplug goed blijft zitten wanneer je deze draagt, maar ook weer heel makkelijk te verwijderen is met je handen.

Mijn favoriete onderdeel aan de plug is dat je staart kunt verwijderen. Hierdoor kun je deze ook dragen wanneer je geen zin hebt in de staart, maar is het speeltje ook super goed schoon te maken.

Voordelen

 • Je kunt de staart van de buttplug ook verwijderen!
 • Gemaakt van heerlijk zacht siliconen
 • Staart is discreet en perfect wanneer je wilt testen of een buttplug met staart bij jou past

Nadelen

 • Er staat niet hoe je de staart zelf moet schoonmaken. Hierdoor probeer ik deze niet te vies te maken

3.2) Buttplug met vossenstaart

buttplug met vossenstaart

Een van de meeste populaire varianten is toch wel de buttplug met vossenstaart. De lange en zachte staart ziet er prachtig uit en voelt heerlijk aan op je huid tijdens het dragen.

Deze variant heeft een mooi formaat plug gemaakt van metaal. Het zilveren metaal en de zilverkleurige staart matchen perfect. Liever een andere kleur? De staart is ook in een iets donker bruinere kleur beschikbaar.

Voordelen

 • Doordat de plug van metaal is kun je deze makkelijk schoonmaken.
 • Kriebelt heerlijk aan de binnenkant van je benen.
 • Het ontwerp is fantastisch! De kleur zilver past perfect.
 • De staart is van heerlijk zacht materiaal.
 • Verkrijgbaar in twee modellen staart, maar ook twee kleuren van de buttplug: goud en zilver.

Nadelen

 • Soms vallen er wat kleine haartjes uit, over het algemeen geen groot probleem

3.3) Vibrerende buttplug met staart

Wil je helemaal uitpakken? Dan kies je voor een vibrerende buttplug met staart. Dit speeltje ziet er uit als nummertje 1, maar komt met een afstandsbediening. Hiermee kun je het speeltje laten vibreren en de stimulatie nóg intenser maken.

De buttplug heeft een schattige roze staart en is gemaakt van siliconen. In het speeltje zelf zit een krachtige motor met 3 vibratie standen en 7 verschillende patronen.

Let er op dat je voor gebruik het plastic lipje uit de afstandsbediening trekt, anders doet deze het niet.

Voordelen

 • Gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde USB kabel
 • Vibraties te besturen met de draadloze afstandsbediening
 • Luxe materiaal
 • Draadloze afstandsbediening
 • Krachtige motor met verschillende snelheden en patronen

Nadelen

 • De staart kun je niet verwijderen van de buttplug