De 3 beste tarzan vibrators: budget, luxe en de nr. 1

De tarzan vibrator is al jaren een absolute favoriet in de nachtkastje van veel vrouwen. De reden daarvoor is logisch, het is namelijk een super multifunctioneel speeltje. Penetratie en clitorale stimulatie, eerlijk is eerlijk, wat willen we nog meer?

Aangezien de tarzan persoonlijk een van mijn favoriete toys is, sta ik te springen om mijn ervaringen te delen over de verschillende varianten die ik heb gehad (zijn er nogal wat). Ik behandel 3 verschillende varianten: de budget variant, een luxe tarzan vibrator en vervolgens mijn absolute nummer één. 

Wat voor speeltje is de tarzan vibrator?

Voordat ik je meer ga vertellen over de beste tarzan vibrators is het eerst tijd om wat meer te leren over het speeltje zelf. Je kunt de tarzan ook wel kunnen onder een andere naam: de rabbit vibrator.

Waar de meeste sex toys één functie hebben, kenmerkt de tarzan zich door dubbele of zelfs drie dubbele stimulatie. Het is een vibrator in de vorm zoals we hem kennen, maar dan met een extraatje. De toys zijn namelijk voorzien van een extra ‘arm’ die bedoeld is voor clitorale stimulatie. 

Zie hieronder een voorbeeld van een tarzan vibrator. De kleine arm is dus voor de clitoris, en de grote arm voor de G-spot.

Tarzan vibrator

Vaak zijn de speeltjes ook voorzien van 2 motoren, zodat beide plekken genoeg stimulatie ervaren. Je hebt ook nog tarzan vibrators met drie dubbele stimulatie. Deze varianten stimuleren ook nog de anus.

Verschillende soorten tarzan vibrators

Tijd voor het echte werk! Hieronder heb ik een lijst van 3 tarzan vibrators gemaakt die ik persoonlijk zou aanraden. Ik heb een budget variant, een luxe variant en als laatste mijn favoriet.

Let op: ga niet voor de doorzichtige varianten en allerlei bewegende onderdelen. Je ziet ze veel voorbij komen, maar kwalitatief zijn ze ook niet bepaald al te best. Deze toys zijn meestal niet van veilig materiaal gemaakt, waardoor ik ze absoluut niet zou aanraden. Veilige vibrators zijn van ABS of siliconen gemaakt.

1) Verwarmende Rabbit Vibrator

Wanneer je op zoek bent naar een unieke tarzan vibrator dan is dit speeltje van OHYES een dikke aanrader. Het speeltje werkt hetzelfde als de meeste andere toys, maar heeft één unieke en onderscheidende functie: de vibrator kan zichzelf opwarmen. 

Nooit meer last van een koude toy dus! Zet het speeltje voor gebruik 5 minuutjes aan en je hebt een heerlijke warme vibrator die bedekt is in siliconen. De toy is onwijs flexibel, waardoor deze ook erg geschikt is als tarzan.

Door de flexibiliteit van de 2 armen kun je deze toys in verschillende hoeken positioneren, zodat je altijd op de juiste plekken wordt gestimuleerd. Naast deze unieke functie heeft de vibrator ook nog 9 vibratie standen- en patronen.

Voordelen

 • Verwarmingsfunctie
 • 9 unieke vibratie patronen
 • 100% waterproof!
 • Magnetisch oplaadbaar
verwarmende tarzan vibrator

Ik gebruik deze tarzan vibrator nog met enige regelmaat en ben er nog steeds niet op uitgekeken. Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatieve vibrator met een leuk extraatje.

2. Luxe variant: The Violet Rabbit Vibrator

Zoals ik hierboven al zei hoeft een speeltje niet duur te zijn, maar dat mag best! Jezelf verwennen met een prachtige vibrator is een investering waar je geen spijt van gaat krijgen.

Als ik één luxe tarzan vibrator mag kiezen dan ga ik voor de The Violet. Dit is verreweg een van de mooiste speeltjes die ik de afgelopen jaren heb mogen testen. De kleur, het design en de afwerking zijn fenomenaal.

Violet Rabbit vibrator verpakking

Zoals je hierboven ziet is het speeltje prachtig afgewerkt. Het formaat is erg prettig, en hij ligt goed in de hand. Ik heb zelf een speciaal ritueel met deze toy…

Nadat ik mijn bed heb verschoond ga ik namelijk voor een lange en warme douche. Daarna verzorg ik mezelf goed met wat bodylotion, zet ik een muziek op en ga ik op mijn frisse en schone lakens liggen.

Als ik eenmaal lig pak ik de Violet tarzan vibrator erbij. Het mooie en luxe design en het frisse gevoel na het douchen zijn echt een geweldige combinatie. Ik gebruik voor deze toy vaak wat extra glijmiddel en gebruik de tarzan zoals die hoort.

Eerst de clitoris stimuleren, na een tijdje mezelf penetreren met de vibrator en vervolgens ook de extra arm op mijn clitoris zetten. Een geweldige gevoel.

Voordelen

 • Technologie voor het wisselen van standjes
 • Luxe design bedekt in siliconen
 • 5 patronen & 5 snelheden
 • Leuke extra’s: opbergzakje én satijnen blinddoek
 • Spatwaterdicht, kan mee in de douche dus!

Nadelen

 • De swipe technologie is de eerste paar keer even wennen
The violet rabbit review

3. Mijn favoriete tarzan vibrator: Satisfyer Pro G-Spot

De kans is groot dat je het merk Satisfyer al kent. Deze tarzan vibrator is dan ook gemaakt door de makers van de populairste toy van dit moment, de Satisfyer Pro 2. Een speeltje met een onwijs effectieve technologie: contactloze clitoris stimulatie via pulserende luchtdruk golven.

Toen ik hoorde dat ze de innoverende luchtdruk technologie hadden gecombineerd met g-spot stimulatie, kon ik mijn oren niet geloven. Intense stimulatie via luchtdruk golven op de clitoris én g-spot stimulatie? Verkocht.

Satisfyer Pro g-spot

Zoals je ziet heeft de toy een unieke kleur en uitstraling. Daar kwam ik eigenlijk pas achter toen ik de rest van mijn speeltjes bekeek, dit is de enige witte toy die ik heb! Ik ben zelf wel fan van het design. Het speeltje is bedekt in zijdezacht siliconen en heeft een rosé kleurige afwerking.

Maaaar, waar deze toy echt in uitblinkt is de dubbele stimulatie. Voor mij voelt het alsof dit speeltje precies op maat is. Wanneer ik mezelf penetreer met de g-spot arm van de toy valt het siliconen kapje precies over mijn clitoris.

Ik zet het speeltje vervolgens aan, en hoef bijna niks te doen. De toy zit precies op de g-spot waardoor ik het speeltje nauwelijks hoef aan te raken. Gelijktijdig zit het siliconen kapje over mijn clitoris en wordt deze gestimuleerd door de pulserende luchtdruk golven.

Voor mij persoonlijk de beste combinatie die er is. Een luchtdruk vibrator mét g-spot stimulatie. Klaarkomen gaat eenvoudig en doordat de stimulatie verdeeld is over meerdere plekken bereik ik ook meerdere orgasmes.

Let wel op, ieder lichaam is anders, dus ik kan niet garanderen dat jij hetzelfde ervaart. Het is een kwestie van experimenteren, en dat kan uitstekende met deze tarzan vibrator.

Voordelen

 • Beide van beste werelden: intense clitoris- en g-spot stimulatie met luchtdruk
 • Luxe design bedekt in siliconen
 • Magnetische oplader
 • Super betaalbaar!
beste tarzan vibrator

Dit is mijn top 3 van dit moment! Als je nog nooit een tarzan toy hebt gebruik kan ik deze absoluut aanraden. Dubbele stimulatie is nu eenmaal een hele andere ervaring die elke vrouw eens ervaren moet hebben.