Hieronder vind je een lijst speciaal geselecteerd door team Bedtalk met de beste seksspeeltjes. Deze speeltjes zijn persoonlijk door ons getest en scoren torenhoge cijfers in reviews. We wisselen ze af met speeltjes voor mannen en vrouwen. Van luchtdrukvibrators tot pocket pussy’s, deze speeltjes moet je écht hebben:

1) Satisfyer Pro 2 Generation 3 [NEW]

De Satisfyer Pro 2 heeft een upgrade gekregen: de Gen 3! De Generation 3 heeft nog meer functionaliteiten, nieuwe opzetkapjes, een AirLiquid technology en is gemaakt van nog betere materialen.

2) Fleshlight: Lana Rhoades

De Fleshlight is een blijvertje. Deze ultra realistische masturbators zijn het perfecte speeltje voor elke man. Met het realistische materiaal, de goed gestructureerde sleeve en de luxe kwaliteit is het een nieuw level van stimulatie. Oja, de Lana Rhoades variant is fan-tas-tisch.

3) Combi-deals [NEW]

Wij wisten niet dat we het nodig hadden, maar wauw: de EasyToys combideals. EasyToys heeft diverse pakketten gemaakt met daarin hoge kortingen (vaak zo tussen de 50% en 70%).

In de pakketten zitten niet alleen speeltjes, maar ook handige must-haves zoals glijmiddel en toy cleaner. Wanneer je bijvoorbeeld de Satisfyer Pro 2 wilt kopen, raden we ook absoluut aan om het Sunrise set pakket te pakken. Voor €10 extra krijg je glijdmiddel, toy cleaner én een extra vibrator t.w.v. €20.

4) Lovense Lush 3

Na het succes van de Lush 2 heeft Lovense haar best-seller geupgrade: de Lovense Lush 3. Dit kwalitatieve vibrerende eitjes is hét speeltje voor jouw masturbatiesessies. Verbind dit speeltje ook absoluut met je telefoon voor het meeste gebruikerscomfort!

5) Tenga: Vacuüm Masturbator Cool

Deze verfrissende masturbator van Tenga is perfect wanneer je voor een lage prijs kennis wilt maken met kwalitatieve masturbators. Het speeltje is voorzien van stimulerende en verkoelend glijmiddel. Perfect voor de warme dagen!

6) My Magic Wand

De Magic Wand mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Deze doelgerichte wand vibrator gaat al jaren mee en is voor vele nog steeds een van de beste seksspeeltjes. Niet teveel technische snufjes, maar gewoon krachtige stimulatie die de klus klaart.

7) Lovense Hush 2

Dat er meerdere Lovense speeltjes in deze lijst staan is geen toeval. Het luxe merk heeft met de Hush 2 naar onze mening één van de beste vibrerende buttplugs in handen. Check hieronder de prijzen:

8) Ashley Rose Masturbator

Deze realistische masturbator komt in de vorm van een mooi paar billen. Met een zowel een vagina- als kont opening zijn er genoeg manieren om je flink uit te leven op deze levensechte masturbator!

9) FemmeGasm Luchtdruk Vibrator

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vibrator voor een klein prijsje? Dan is deze luchtdruk vibo van FemmeGasm een uitstekende keuze. Geen poespas, gewoon heerlijke stimulatie.

10) Satisfyer Cockring

Last but not least; de cockring! Deze vibrerende variant van Satisyfer is een geweldige toevoeging voor masturbatiesessies, maar ook tijdens seks met je partner. Door het trillen stimuleer je namelijk ook de clit van je partner. Win-win.