Balls club ‘De Chairman’ Review – Trimmer voor ballen

Het scheren van je ballen is niet alleen vervelend werk, maar ook nog eens ‘gevaarlijk’ werk. Vaak sta ik in de douche met trillende handjes, bang om uit te schieten met mijn scheermesje.

Juist om deze reden was ik super enthousiast toen Frederik van Balls club mij vroeg om hun nieuwe trimmer uit te testen genaamd ‘de Chairman’. De Chairman is een speciale trimmer voor de ballen én het scheren van je schaamhaar.

1. De Chairman

Het scheren van de penis en de ballen is toch altijd wel een dingetje, het vergt voorbereiding en concentratie en is iets wat ik liever zo lang mogelijk uitstel.

Naast dat het wat ingewikkeld is kan het ook nog eens gevaarlijk zijn, het scheermesje is alles behalve mijn beste vriend.

De Chairman van Balls club zou echter wél mijn beste vriend moeten worden. Het was lang geleden dat ik echt enthousiast was over een product dat ik had besteld. Toen ik echter wist dat mijn nieuwe ballen trimmer onderweg was begon er toch wat te kriebelen.

1.1 Inhoud

De Chairman komt in een matte zwarte doos, een simpele, maar classy verpakking. Toen ik de doos wou openmaken stonden er nog een paar aanmoedigende woorden op de doos die mijn nog enthousiaster maakten dan dat ik al was: “YOUR BALLS WILL THANK YOU.”

De volgende spullen worden meegeleverd:

  • De Chairman Trimmer
  • Een oplader
  • Instructies
  • Kleine borstel

De meegeleverde instructies zijn simpel en spreken voor zich.

  1. Leg de Chairman aan de oplader en wacht tot het lampje stopt met knipperen.
  2. Je kan beginnen met trimmen!
  3. Neem je tijd en doe het veilig.

Voor meer informatie en FAQ’s kun je ook terecht op de website van Balls club, hier leggen ze een aantal zaken verder uit zodat je met een gerust hart kan gaan snoeien!

1.2 Eerst indruk

Toen ik de Chairman uit de plastic verpakking haalde was ik positief verrast. Ik was voornamelijk verbaasd over hoe kwalitatief de Chairman aanvoelde en het materiaal dat was gebruikt voor de trimmer.

Het apparaat lag lekker in de hand en had een fijne grip. Waar voorgaande scheerapparaten die ik heb gehad al gauw‘ goedkoop aanvoelde, was dat bij de Chairman compleet het tegenovergestelde.

De trimmer lag lekker in de hand en was mooi afgewerkt waardoor de verwachtingen hoog waren. Ik was daarom erg benieuwd naar de keramische mesjes van de Chairman.

Balls club weet maar al te goed dat je ballen en penis een kwetsbare plek zijn, om deze reden hebben zij ook gekozen voor een SAFESHAVE technologie in combinatie met keramische mesjes.

Met deze mesjes kun je moeiteloos je schaamhaar trimmen op lastige plekken, en is de kans op wondjes een stuk kleiner.

1.3 Het eerste gebruik

Voor het eerste gebruik nam ik mijn Chairman mee onder de douche. Ik vond het al direct heel prettig dat ik geen scheerschuim hoefde te gebruiken wat bij scheren wel nodig is. De trimmer is volledig waterdicht en daarom uitermate geschikt voor onder de douche.

Met een druk op de knop staat de trimmer aan en kun je direct aan de slag. Na het strak trekken van mijn huid zetten ik de trimmer erop en maakte ik korte bewegingen.

Wat mij opviel is dat de trimmer al het haar direct weghaalt. Met een scheermesje moet je vaak wel 2 of 3 keer terug komen op dezelfde plek om alle haren weg te scheren. Met de Chairman was dit niet nodig.

Ik was dan ook verbaasd aangezien ik binnen een kleine minuut klaar was met het scheren van mijn schaamhaar. Het resultaat was netjes, stoppeltjes van ongeveer 1mm. De haartjes zijn zo lang genoeg waardoor je geen kleine ontstekingen in de haarzakjes krijgt.

Belangrijk is dat je goed je huid strak blijft houden tijdens het trimmen. Zo kan de trimmer makkelijker de haren verwijderen en is de kans op wondjes ook veel kleiner.

Het scheren van de ballen ging vervolgens ook erg smooth. Neem hier wel je tijd, ik merkten dat ik hier wat langer mee bezig was omdat ik het extra voorzichtig wou doen. Gedurende het trim proces heb ik verder geen pijn gehad of de mesjes gevoeld.

Ik was erg tevreden met het resultaat. Achteraf heb ik nog wat lotion aangebracht op de plekken waar de trimmer is gekomen om zo je huid nog goed na te behandelen.

De trimmer kun je vervolgens weer in de originele verpakking stoppen of eventueel in de douche laten liggen. Ik ga er vanuit dat je de trimmer een paar keer kunt gebruiken voordat die weer aan de oplader moet.

2. Conclusie

Al met al was ik erg tevreden over de Chairman. Deze kleine trimmer maakt mijn leven gewoon een stuk makkelijker. Geen gekloot meer met scheermesjes of wondjes. Met deze trimmer kun je gemakkelijk je zaakje onderhouden zonder veel gedoe.

De echte voordelen van deze trimmer zijn naar mijn mening de SAFESHAVE keramische mesjes en de waterdichtheid. Deze trimmer is veilig, effectief en gebruikersvriendelijk.

Als je net als mij ook een hekel hebt aan je ballen en schaamhaar scheren dan is dit een absolute aanrader. Voor een prijs van €56,50 is de Chairman al te bestellen. Wat mij betreft een eerlijke prijs waar je onwijs veel voor terugkrijgt.

chairman review

Meer weten over trimmen? Neem dan hier een kijkje.