Geweldige seks in de auto met deze 6 tips

Seks in de auto, in elke zoet sappige film komt het wel eens voorbij. In films lijkt het alsof ze met gemak een potje neuken, maar is dit wel een goede afspiegeling van de realiteit? Seks in de auto is volgens vele helemaal niet zo makkelijk en brengt nogal wat problemen met zich mee.

Als je seks gaat hebben in de auto, zeker als je een beginner bent, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je naar de achterbank verhuist. Posities, privacy en allerlei andere dingen komen er bij kijken.

Aangezien seks in de auto wel echt op je bucket list moet staan heb ik een paar tips voor je zodat je binnenkort ook kunt seksen in de auto.

1. Vluggertje in de auto

Oké, misschien heb je geluk en heb je een fijne parkeerplek gevonden waar jullie een uitgebreid voorspel kunnen hebben en ook nog genoeg tijd hebben voor seks. In that case, ga ervoor, maar dit is meestal niet het geval.

Auto’s zijn ten eerste niet echt gemaakt voor seks dus om er nu een flink uur tekeer te gaan is niet praktisch. Ten tweede is privacy vaak ook een dingetje, je hebt geen zin dat er allemaal mensen naar binnen zitten te gluren dus vaak moet je snel zijn.

Tip: deze verduisterende schermen zijn ideaal voor volledige privacy!

Een vluggertje is daarom ideaal voor de auto! Even snel tijdens jullie lunchpauze of voordat je bij je schoonouders op bezoek gaat, de auto kan een prima plek zijn om jullie sekslust in een rap tempo te stillen.

2. Seksstandjes in de auto

Ik ga er vanuit dat je geen Range Rover van een ton rijdt dus de ruimte in je auto zal waarschijnlijk niet al te groot zijn. Hierdoor zijn de seksstandjes en mogelijkheden ook beperkt.

Als je seks hebt voor in de auto dan kun je de stoel zo ver mogelijk naar achter zetten en eventueel de leuning ook nog naar achter draaien. Je kunt hier het beste in een cowgirl positie seks hebben.

Op de achterbank heb je net wat meer opties. Je zult niet de hele tijd tegen het dashboard aan knallen en er is meer ruimte. Als je lang bent zal dit echter nog steeds een probleem zijn.

Op de achterbank kunnen jullie nog gaan liggen dus kun je oud en vertrouwd het missionaris standje beoefenen. Op de achterbank is er ook ruimte voor orale seks. Als je seks gaat hebben in de auto raad ik je aan om de actie naar de achterbank te verplaatsen voor het meeste comfort.

3. Zoek een privé plek

Hoewel seks in de auto altijd spannend zal blijven aangezien je gezien kan worden is een goede parkeerplek toch wel belangrijk. Het moment zal nogal verpest worden als jullie druk bezig zijn en er lopen allemaal mensen voorbij of een oude kerel zit door de ramen te gluren.

Het beste tijdstip is in de avond als het al donker is. Als je de lichten uitdoet zullen de meeste mensen niet vermoeden dat gesekst wordt in jullie auto.

seks in de auto

4. Is seks in de auto illegaal?

Nee, seks in de auto is niet illegaal. Seks in het openbaar is echter wel illegaal. Als jullie dus op een parkeerplaats staan en het is zichtbaar voor andere mensen dat jullie seks hebben in de auto dan is het wel illegaal.

Tip: 5 tips voor seks in de douche

Zorg er daarom voor dat je op een afgelegen plekje staat zoals achter een gebouw, een parkeerplaats voor de Jumbo zal niet bepaald geschikt zijn voor jullie avontuurtje.

Zolang mensen jullie niet kunnen zien is er niks aan de hand. Daarom benadruk ik nogmaals punt 3, zoek een privé plek!

5. Tactisch met kleding

Kleding uit doen in de auto is een stuk lastiger dan je denkt. Een strakke spijkerbroek uittrekken met riem is nogal een uitdaging als je het in een kleine ruimte doet zoals een auto.

Het meest ideale is als je kleding aanhebt die je makkelijk kunt uittrekken. Aangezien seks in de auto meestal vrij spontaan is, is dit vaak niet het geval. Trek daarom tactisch je kleren uit. Je kunt ook best wat aanhouden tijdens de seks. Zo bespaar je moeite en ben je ook nog een sneller aangekleed als je snel weg zou moeten of betrapt wordt.

6. Maak gebruik van de faciliteiten

De auto is niet bepaald romantisch, maar dit betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van alles wat de auto te bieden heeft. Wat dacht je van de volgende dingen:

  • Muziek. Als jouw auto een bluetooth verbinding heeft dan kun je passende muziek opzetten. De juiste muziek zal altijd goed zijn voor een romantische sfeer. Let wel op als je radio aanzet, de diversiteit van de nummers kan nogal een mood killer zijn. Op zoek naar een goede playlist? Check deze seks playlist!
  • Verlichting. Zet een lampje aan, sommige auto’s hebben tegenwoordig ook van die gekleurde verlichting. Als je deze aanzet scoor je sowieso punten.
  • Frisse lucht. Aangezien je in een kleine ruimte zit met ze tweeën en druk bezig bent kan het nogal warm worden in de auto. De ramen gaan beslaan en het wordt een plakboel in de auto. Zet daarom een raam op een kiertje of maak gebruik van de airco.

Seks in de auto, eens in je leven zal je er wel eens mee te maken krijgen. Hoewel het vaak een ideale plek is in je tiener jaren is het altijd leuk om dit nog eens over te doen. De auto is toch best wel spannend, en is daarom ook een leuke plek als je wat meer wilt experimenten buiten je comfort zone.