3 spannende sex spelletjes voor koppels

Toe aan wat spanning in de slaapkamer? Probeer eens een sex spel met je partner. Deze eenvoudige, maar leuke en spannende spellen kunnen jullie seksleven een echte boost geven.

Van strippoker tot spellen met een simpele dobbelsteen, voor iedereen zit er wel iets tussen. Om je een beter beeld te geven van deze geile spelletjes heb ik een lijstje gemaakt van erotische spellen die je echt een keer moet spelen.

1. Waarom een sex spel?

Naast dat een sex spel onwijs leuk is en je seksleven minder saai kan maken zijn er ook nog andere voordelen. Ja, je kunt een spelletje spelen om het spannender te maken, maar er is nog een reden waarom je het moet proberen.

Als jij en je partner moeite hebben om over seks te praten kan dat erg vervelend zijn. Jullie zijn misschien verlegen en vinden het daarom moeilijk om open over seks te praten.

Een erotisch spel kan het taboe wat hier op ligt verbreken. Door een spel te spelen waarbij vragen en antwoorden centraal staan kunnen jullie je fantasieën en seksuele verlangens met elkaar delen.

Jullie hebben ze allebei, neem het voortouw en vertel je partner wat je voelt met de hulp van een spel. Het is vervolgens makkelijker voor je partner om dit ook te uiten.

Hoewel een sex spel voor sommige gewoon een echt spel is voor de seks kan het voor koppels die lastig over seks kunnen praten ook een oplossing zijn.

2. Welke erotische spelletjes?

Voordat je een sex spel aanschaft is het goed om samen te kijken hoe ver jullie zijn op seksueel gebied.

Hoe open-minded zijn jullie? Houden jullie van experimenteren? Of kiezen jullie toch vaak voor de veilige optie?

Als jullie dit hebben besproken zal het een stuk makkelijker worden om een gepast spel uit te zoeken dat jullie beide leuk vinden.

Je kunt een spel met dobbelstenen aanschaffen waar seksstandjes op staan, maar als jullie alles al hebben geprobeerd op dat gebied dan zullen die dobbelstenen zo in de prullenbak liggen.

Scroll samen eens door onderstaande erotische spelletjes en kijk of er wat tussen zit voor jullie. Als er niks interessants bij zit kun je altijd nog op de site van EasyToys kijken voor het gehele assortiment van erotische spelletjes!

3. Tease & Please – Ultiem verlangen sex spel

Als je op zoek bent naar een spel waar je urenlang plezier van kan beleven dat is dit een aanrader. Dit bordspel van Tease & Please heeft eigenlijk alles wat een sex spel nodig heeft.

Het concept is simpel. Je probeert zo snel mogelijk de route op het bord af te leggen. Dit doe je door erotische vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.

Het spel bouwt de spanning op en begint met ‘tedere’ opdrachten die goed zijn voor het voorspel. Denk hierbij aan het uittrekken van een stuk kleding.

sex spel

Na een tijdje gaan de kaartjes over naar de niveaus intiem en vurig waarbij jullie echt seksuele opdrachten gaan uitvoeren met elkaar.

Het spel biedt enorm veel variatie en verschillende kaartjes waardoor je het vaker kunt spelen zonder dubbele kaarten te krijgen.

Dit spel is dus geschikt voor ieder koppel. Of je nu je seksuele verlangens wilt verkennen, makkelijker over seks wilt praten of gewoon een enorm geile avond wil hebben, dit spel zorgt ervoor.

4. Hart vol Erotiek – Spannende opdrachten

Als je iets zoekt dat op het Tease & Please bordspel lijkt, maar dan wat simpeler, dan kun je kiezen voor een spel met spannende opdrachten.

Deze doos van Hart vol Erotiek komt volle spannende en leuke opdrachten die je samen met je partner kunt doen.

In de hartvormige doos zitten meer dan 100 ‘erotische uitdagingen’ waardoor je het spel vaak kunt spelen.

erotische spelletjes

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is tijdens het voorspel 1 of 2 kaartjes uit de doos trekken. Zo heb je gelijk wat inspiratie en kunnen jullie vervolgens verder gaan met het voorspel of de seks.

Ook dit erotische spel is goed als je elkaar beter wilt leren kennen op seksueel gebied. Laat je partner weten of je een bepaalde opdracht wel of niet leuk vindt, zo leer je de seksuele voorkeuren van je partner steeds beter kennen.

Het spel is ook aan te raden als cadeau tip voor je partner of vriend/vriendin.

5. Seks dobbelstenen

Als je het gewoon lekker simpel wilt houden en iets extra’s wilt in jullie seksleven dan kun je een paar sex dobbelstenen kopen.

Je kunt kiezen voor de standaard dobbelstenen die per 2 stuks worden geleverd. Op 1 dobbelsteen staat een standje terwijl op de andere een plek staat, bijvoorbeeld ‘de auto’.

Naast deze standaard dobbelstenen kun je ook je eigen dobbelstenen samenstellen. De Lucky Love dobbelstenen komen met 3 blanco dobbelstenen.

Bijgeleverd krijg je 27 stickers die je op de dobbelstenen kunt plakken. 9 acties, 9 standjes en 9 locaties. Je kunt dus zelf kiezen waar je zin in hebt en wat jullie opwindend vinden.

Een paar dobbelstenen is altijd leuk om mee te nemen als je bijvoorbeeld een dagje erop uit gaat, doe de dobbelstenen in je tas en laat je verrassen.

Een seks spelletje doen met je partner is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen op seksueel gebied en plezier te hebben. Kleine investering, groot plezier!

Welk erotisch spel kan jij aanraden?